AKSARAY / MERKEZ - Sarıağıl İlkokulu

Sarıağıl İlkokulu

SARIAĞIL KÖYÜ SARIAĞIL KÜME EVLERİ NO 21 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Bütün öğrencilerin; seviyeleri ölçütünde eğitim-öğretim görmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
soba
Köy minübüsü hafta içi sabah gidiş ikindi dönüş
Servis yok.Öğretmen kendi arabasıyla gidiş geliş yapıyor.
Sarıağıl Köyü
50 km